3 Şubat 2009 Salı

GezTozEğlen


Bir çoğumuz bir yere turistik amaçlı gittiğimizde genelde mekanları, tarihi binaları ziyaret eder, doğa harikası dağ, bayır, ova, deniz görüp döneriz. Peki kaçımız farklı bir deneyimi yaşamak için bilmediği bir yere gider ki? Tarihi binalar, doğal harikalar yerinden kaçmıyorlar, 3 sene önce gittiğinizde nasılsalar, 5 sene sonra gittiğinizde yine aynı olacaklar. İşte bu durumu düşünen birileri, yurtdışına hayatlarında bir daha yaşayamayacak bir deneyimi tatmak için gitmeyi planlayanlara yardımcı olacak bir hizmet veriyorlar uzun zamandır. Nou Camp'ta Barca-Real derbisine şahit olmak, Dream Theatre'da Manchester-Arsenal maçı izlemek, Zagreb'de Beyonce dinlemek gibi deneyimler yaşatıyorlar insanlara.

yemeksepeti.com'un ortaklarından Trabzonspor'lu Nevzat Aydın'ın diğer başarılı projesi GezTozEğlen.

"Size farklı bir şey öneriyoruz. Şehir merkezine 20km olan otelde kalmayacak, fast-food restoranlardan yemek yemeyecek, gezi süresince turist gibi değil, yıllardır orada yaşıyormuş gibi zaman geçireceksiniz. Size gezi veya tur satmıyoruz, gelin değişik bir yaşam deneyimini beraber paylaşalım diyoruz. Müzeye gitmiyoruz, dünyanın en önemli organizasyonlarına gidiyor, Gezip Tozup Eğleniyoruz...
Paris'e gitmekten sıkıldınız. Eyfel kulesini gördünüz. Louvre müzesini de gördünüz. Madrid'e de gittiniz, Milano'ya da. Başka şeyler yapmak istiyorsunuz. Hayatınızda belki de bir kere yapabileceğiniz şeyler..ama ne? Biz sizin için düşündük" diyorlar internet siteleri http://www.geztozeglen.com/ 'da.

Onlar hizmeti veriyor, benimkisi henüz haberi olmayanları bu hizmetten haberdar etmek. Olur da 3 Mayıs'taki El Classico'yu yerinden izlersem, kendi deneyimlerimi anlatırım size.

Hiç yorum yok: