5 Şubat 2009 Perşembe

Durmak Yok


Yukarıdaki yazının giriş paragrafında geçen sene bu hafta şimdiki Başkan ve ekibinin de iş başı yaptığını söylemiştim. Evet, tam 1 yıl oluyor Sadri Şener yönetimi göreve başlayalı. Göreve geldiklerinde tabir-i caizse enkaz devralmışlardı. 1 sene önce Trabzonspor taraftarının yüzü asık, morali bozuk, keyfi yokken, aynı Trabzonspor taraftarı şimdilerde çeyrek asırdır gelmeyen şampiyonluktan bahsediyor, gururla Trabzonsporlu olduğunu haykırabiliyor.

1 yılda, Avni Aker’in modernizasyonundan, kulübe kalıcı gelir getiricek projeler üretmeye, yeni sponsorlarla anlaşmalar imzalamaktan kadroyu isabetli transferlerle güçlendirmeye, camiayı bütünleştirmeye kadar bir sürü takdir edilecek hamleleri oldu bu yönetimin. İş bu sebepten 1 yılda yaptıklarından dolayı ben bir Trabzoonspor taraftarı olarak kendilerini tebrik ediyorum ve bu hızı kesmeden aynen devam etmelerini diliyorum.

Kendilerini severiz sevmeyiz, transferde harcanan parayı çok görürüz, HES projesinin başarısız olamayacağını savunuruz, bunlar kişisel eleştiriler olarak kalmalı, şampiyonluktan bahsetmeye başladığımız şu günlerde kimse bağcıyı dövmeye çalışmamalı.

*Bu yazı 06/02/2009 tarihinde Taka Gazetesi'nde yayınlanmıştır

Hiç yorum yok: