24 Nisan 2009 Cuma

Stepanov Galatasaray Yolunda

Fanatik yazdı bugün, stoper sıkıntısı çeken Galatasaray, Porto'da forma şansı bulamayan Milan Stepanov'u alma niyetindeymiş. Lig sonuna yaklaşıldığı için bu tür transfer haberine çok rastlarız bundan sonra diye düşünmüştüm. İçime düşen kurtlara yenilip Milan'a sordum transferi. O da bu durumu doğruladı.

Forma giyebileceği bir takıma gitmek istediğini, Porto'da mutsuz olduğunu, Kasım ayında Trabzonspor'dan bir kaç yetkiliyle görüşüp geri dönme isteğini ilettiğini ancak Trabzonspor yetkililerinin şu anda sana ihtiyaç yok dediğini (ki o dönemde ve halen stoper sıkıntımız yok) söyledi. Şu anda GS ile menejerinin görüşmeleri devam ediyormuş.

Bu transfer olursa, Milan gibi iyi bir futbolcunun kulüp bulmasına sevinir, Galatasaray gibi bir rakibimizin böyle kaliteli bir stoper almasına üzülürüm. Şimdiden hayırlı olsun...

3 yorum:

muktedir dedi ki...

Duygusal davranmayı bırakıp Stephanov'u seviyorsak ona destek olmalıyız.Umarım herşey istediği gibi olur.

HasbelKaderKeita dedi ki...

Kendisi bildğim kadarıyla eğlenceyi , gece hayatını seven bir futbolcu Istanbul'da mutlu günler geçirebilir ama bir Trabzonspor'lu olarak üzülmemek elde değil tabi.

Adsız dedi ki...

Trabzon'un eline son donemde gecen kaliteli oyunculardan biriydi. Futbolda stoperlerin onemi artik cok artti. Eskiden en kazma oyuncular stoper olurdu.. iyisini buldun mu kaybetmemek lazim ama gittigi yer de Porto... G.Saray veya herhangi bir Turk takimina gelmesine sevinirim zira futbol kalitesi bu tarz yetenekli isimlerle artar... bu arada bugunku Sivas maci sizin icin hedefler acisindan kötü oldu...

@memo, benim blogta yazdigin bir mesaja Besiktas'li blog yazari bir arkadas cevap yazmis...