24 Nisan 2009 Cuma

Sivas'a Akıyoruz

Geçen yılki malum maçın yaşattığı rahatsızlık, Sivas'ın "Anadolu'nun temsilcisiyim" ayakları, "Bülent'in antipatikliği", "Mecnun ve havarisinin O'na eşlik edişi" derken son olarak da geçen hafta yaşanan "otel ve bilet krizi" aradaki gerginliğe tuz biber ekmiş durumda. Sivas tarafından "oteller bizim değil ki müdahale edelim" açıklaması gelmesine rağmen zam yapan otelin sahibinin Sivasspor yöneticisi olduğunu sağır sultan duymuş durumda.

Eski hesaplar falan umrumda değil, zira bu maç bu sezonun nasıl tamamlanacağını belli edecek bir maç ve beni sadece sahadaki sonuç ilgilendiriyor. Zaten sahada istediğimiz galibiyeti alırsak saha dışında yaptıklarının da cevabını almış olacaklar.

Yönetim+teknik kadro+futbolcu+taraftar herkes maça kilitlenmiş durumda. Serkan'ın Gençlerbirliği maçı sonrası söyledikleri, Yattara'nın yemekte galibiyet yemini yaptırışı, Umut'un geçen yılki maç için söyledikleri futbolcuların ne kadar inançlı olduğunu gösteriyor. Ha bu kadar şartlanmak sorun yaratır derseniz, ona da katılırım. Ancak inanmak, başarmanın yarısıdır sözü burada devreye girer.

Futbolcular kadar taraftar da bu maç için sabırsız. Şehir komple bu maça bileniyor, hem tribün grupları hem de münferit taraftarlar bu akşamdan itibaren Sivas'a akıyor. Ayrılmış 950 biletten 1 tanesini alıp maça girebilecek şanslı kişiler yarınki galibiyeti yerinden yaşayacaklar.

Maç için Sivas'a gidecek tribün grupları şu şekilde;

Çılgınlar+Uni-Ts 3 otobüs
Gurbetçi Gençler 2 Otobüs
Trabzonlu Gençler 1 Otobüs+1 yarım otobüs
Vakfıkebirliler 1 Otobüs
Taraftarlar Birliği 1 Otobüs
Taraftarlar Derneği 1 Otobüs
Akçaabatlılar 1 Otobüs
Ordu ve Samsun'dan 1 Otobüs

Bu listenin haricinde, deplasman kombinesi almış 150 taraftar uçakla gidecek olanlar ve çevre illerden, İstanbul'dan münferit olarak Sivas'a akın edecek taraftar sayısı da göz önüne alındığında 950 kişilik yer Trabzonspor taraftarına yetmeyecek. Muhtemelen bir çok taraftar Sivas tribününden maçı izleyecek.

Gidenlerin kazasız belasız geri dönmeleri, yanlarında 3 puanı da getirmeleri dileğiyle.

2 yorum:

muktedir dedi ki...

Kota,rakibi yok saymak,kimlik uygulaması,g.tü boklu Sivaslılar bir tarafta, mazisi ile Sivasspor'u s.kebilecek bir camia,istenildiğinde değil 17 otobüs 1700 otobüsü Sivas'a yığabilecek istek. Tartın bakalım hangisi ağır. Yenmeyeceğiz Sivas'ı becereceğiz. :)

papaz dedi ki...

bu maçı alırsak şampiyon olamamamız için hiçbir engel kalmaz.